Бебета проплакаха във втория по големина град на празника.Три бебета се родиха

...
Бебета проплакаха във втория по големина град на празника.Три бебета се родиха
Коментари Харесай

Три бебета се родиха в Пловдив на Коледа

Бебета проплакаха във втория по величина град на празника.

Три бебета се родиха в клиниката по акушерство и гинекология към болница " Селена “ на Коледа, оповестиха от лечебното заведение, предаде Агенция Фокус.

Първото момиченце пристигна незабавно по действен път в 4.56 ч. на Святата нощ с тегло от 3 080 гр. и растеж 47 сантиметра в екипа на доктор Даниел Ставрев, доктор Катя Телбийска неонатолога доктор Борислав Дренски и ак. Катя Павлова. Момиченцето е трето дете за майката Ангелина Петрова.

Още две раждания започнаха към 9:00 часа сутринта по натурален път. И двете майки носят името Антония, а новородените са момченца. И за двете децата са първи.

Първото бебе, което избра да пристигна в Коледния ден, макар термина си за 19 януари, проплака в 11:00 ч. с тегло от 2 080 грама и растеж 45 сантиметра. Роди се в екипа на доктор Бране Лазороски, неонатолога доктор Анна Миовска и ак. Динка Негалова.

Почти час и половина по-късно се роди и второто момченце с тегло от 3 920 гр. и растеж 52 сантиметра в екипа на доктор Борислав Иванов, неонатолога доктор Анна Миовска и ак. Динка Негалова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР